Szép-kártya, egy praktikus megoldás a hétköznapokra is

szépkártya

Hétköznapok során is ideális segítség, de nyaraláshoz, szabadidős programok szervezéséhez is tökéletes társ lehet a Szép-kártya. Tájékozódjon a részletekről nálunk!

A Szép-kártya egy béren kívüli juttatási forma. Praktikus, sokoldalú, és könnyen használható. Ma már közel egymillió darab van belőle forgalomban. A Szép-kártyát a munkáltató biztosítja dolgozója számára. A plasztikból készült, bankkártya-szerű kártyára évente kedvezményes adózással összesen 450 ezer forint utalható, melyet a kártya birtokosa az utalást követő második naptári év május 31-ig használhat fel.
Portálunkon részletes tájékoztatás olvasható arról, hogy a Szép-kártya három alszámlája milyen sokféle szolgáltatásra vehető igénybe belföldön, a közel 40 ezer SZÉP Kártya elfogadóhelyen. Híreink között a legfrissebb információk és hasznos olvasni valók mellett tájékozódhat a Szép-kártya elfogadók szolgáltatásairól is.

A Szép-kártya segítségével a szolgáltatóknál helyben, POS terminálon keresztül, továbbá internetes felületeken, online fizetés is lehetséges. A vendéglátás alszámla a hétköznapok során is nagy segítséget nyújthat, hiszen nem csak éttermekben vagy vendéglőkben lehet a kártyát használni. A Szép-kártyával ételfutár szolgálatok, pizzériák és gyorséttermek kasszáinál is lehet fizetni.

Szálláshely-szolgáltatók között is bőséges választék várja a Szép-kártya tulajdonosokat. Országszerte sokféle szállástípus közül választhatnak a pihenni vágyók, a több csillagos hotelektől a családias hangulatú apartmanokig.

A szabadidő tartalmas eltöltését a szabadidő és rekreációs zseb biztosítja. Színházjegyet és koncertjegyet, állatkerti belépőt, fitnesz- és uszodabérletet, szépségszalonok szolgáltatásait is igénybe vehetik a kártyabirtokosok. A plasztik azonban a sport szerelmeseinek is egyre több lehetőséget kínál. Honlapunkon megtalálható a részletes lista, hogy az egyes zsebek pontosan milyen szolgáltatásokra fordíthatóak.