Hasbro, kicsik és nagyok örömére

hasbro

Hasbro, kicsik és nagyok örömére

Olyan játékkal szeretné meglepni gyermekét, mely időtálló minőséggel szolgálja kikapcsolódását, fejlődését? A TV reklámból ismert játék gyártó, a Hasbro, széles választékkal áll mindazok rendelkezésére, akik jól tudják, mennyire fontos szerepet töltenek be a kicsik életében azok az apróságok, plüssök, társasjátékok, és kreatív eszközök, melyek egészen kiskoruktól velük vannak. A márka termékeihez webáruházon keresztül is hozzájuthat, így az internetes vásárlás minden kényelmét kihasználva rendelheti meg a választott Hasbro játékot, s juthat hozzá ráadásul kedvezményes áron.

A jatek-vilag.hu gyerekjáték webáruház azokkal a világmárkákkal igyekszik kicsik és nagyok kedvében járni, melyek már számtalanszor bizonyítottak vásárlóik számára. A Hasbro folyamatosan újabb és újabb termékekkel lép a piacra, ezzel követve az aktualitásokat. Pókember, a Bosszúállók, vagy Vasember figurája az aktuális kedvenc otthon? Válasszon olyan játékokat, melyekről a népszerű mozi hősök tekintenek vissza! Esetleg a szőrös, mókás és interaktív játékok iránt mutatkozik érdeklődés gyermekei körében? Furby megújult külsővel, többféle színnel, és rendkívül izgalmas lehetőségekkel várja, hogy új kis barátra leljen személyében gyermeke! Természetesen a régóta kedvelt pónik is helyet kaptak a Hasbro kínálatában, és többféle kiegészítővel, változatos színekben, mintákkal megrendelhetőek a kislányok legnagyobb örömére.

Amennyiben olyan társasjátékot keres, mely az évek során már bizonyította népszerűségét, érdemes a Hasbro termékei között körülnézni, ugyanis nem véletlen választják sokan a Monopoly izgalmait! A családdal közösen töltött idő mellett az is rendkívül fontos, hogy gyermeke egyedül is el tudja szórakoztatni magát. Ebben lesznek segítségére az átalakuló Transformers figurák, de a Star Wars lézerkard is garantáltan elnyeri minden sci-fi rajongó tetszését! Szintén a SW világát idézi az a maszk, melynek segítségével akár Darth Moul nagyúr bőrébe is belebújhatnak a játékos gyermekek.

A jatek-vilag.hu tartalmas kikapcsolódást ígérő játékokkal áll minden érdeklődő rendelkezésére. A webáruház kínálatában azok a felnőttek is megtalálják a kedvükre való termékeket, akik még nem felejtették el, hogy milyen önfeledt, csak a pillanatnak, és a fantázia világának élő gyermeknek lenni.