Kritikus helyiség: konyhába laminált padló!

laminált padló

A vélemények megoszlóak. Egyesek bátran merik ajánlani, másoknak borzalmas a tapasztalata a laminált padlóval kapcsolatban a konyhában.

A konyha kritikus helyiség, ehhez kétség nem fér hozzá. A Jepetto Parketta Stúdió szerint, azonban már alapvetően a kérdés megfogalmazása a rossz. Hiszen nem arról, van szó, hogy a laminált padló való-e konyhába, hanem, hogy a laminált padló, a az adott illető konyhájába, az illető szokásaihoz, életéhez illeszkedni fog-e.

És a laminált padló mellett meg lehetne említeni bármelyik másik parkettát.

Mások a szokásaink, másképp élünk, így egy konyha is más más szerepet tölt be egy egy család, egy egy otthon életébe. Egészen mások a rutinok, másképp használják azt a családtagok, háziasszonyok.

A szigorú szabvány értékek, mint a kopásállóság, biztosan megfelelő lehet egy 31-32-es laminált padló a konyhába, de nem biztos, hogy az adott illető életének is meg fog felelni. Lehet, hogy tökéletesen szolgálni fogja őt egy laminált padló, de az is lehet, hogy fél év után meg fogja gyűlölni.

A Jepetto Parketta Stúdió szerint ebben a kérdésben az adott család hétköznapjait, szokásait, kompromisszumkészségét nem ismerve nem lehet egyértelmű választ adni. Mert a laminált padló konyhába való is, meg nem is!