Mik az elvárások az erotikus munka terén?

erotikus munka

Rengetegen vannak abban a hitben, hogy az erotikus munka semmi más, csak egy gyors pénzkereseti lehetőség elvárások nélkül. Ez nem teljesen igaz, hisz ha valaki jó pénzt szeretne keresni, ahhoz minden esetben nyújtani is kell valamit!
Az első es legfontosabb feltétele az erotikus munkának a nagykorúság! Ez azt jelenti, hogy betöltött 18 vagy 21 év (helytől függően), anélkül, bármilyen jól is nézel ki, vagy épp idősebbnek látszol a korodnál, nem dolgozhatsz ezen a téren. A legtöbb külföldi erotikus munka esetében legális munkaszerződést írnak, ezért nem érdemes azt hazudni, hogy mar elmúltál 18 éves, ki fog derülni…
A következő pont leginkább a külföldi erotikus munkára vonatkozik. A legtöbb lány, érthetetlen módon, mindenfele nyelvtudás nélkül akar nekiindulni a nagyvilágnak. A magyar nyelv kizárólag csak akkor elég, ha a hely tulajdonosa es az összes alkalmazott magyar, esetleg recepciós is segít. De előbb utóbb csak el kell menned a boltba, benzinkútra, gyógyszertárba, ahol a magyart mondhatni kevesen értik csak meg.. Ezért azt javaslom, csak akkor jelentkezz külföldre, ha tudsz legalább egy par fontos szót/kifejezést angolul vagy németül, (attól függően persze milyen területre mész) ellenkező esetben, Magyarországon is találsz rengeteg erotikus munkát, amivel szinten jól lehet keresni, a magyar viszonyokhoz képest.
Ami szinten nagyon fontos, nem elég csak „magad adni”. Ahhoz hogy igényes megjelenéssel tudj szolgálni, szükséges a rendszeres fodrász kozmetikus, mani-pedi, stb.. nem kell túlzásokba sem esni természetesen, de aki ezen a téren dolgozik különösképp kell adnia a külsőjére. Valamint az öltözködés is meghatározó, válassz mindig alkalomhoz illő, testalkatodnak megfelelő ruhákat.