Kezdő jóga és jógatanfolyamok Budapesten

Kezdő jóga és jógatanfolyamok Budapesten. A Dharma Jógastúdió hagyományos és modern jóga irányzatokkal és különböző, a jóga elemeire épülő edzésekkel vár minden kedves érdeklődőt.
– A hatha jóga egy Indiából eredő, átfogó mozgás- és filozófiai rendszer, mely a nyugati kultúrában az egyik legelterjedtebb jóga irányzat. A fizikai és mentális gyakorlatokat egybekötve törekszik a harmónia megteremtésére.
– A vinyasa jóga a klasszikus jóga egy dinamikus fajtája, ahol a légzés és mozgás összhangja teremti meg az áramlás, a flow élményét. A vinyasa flow egy tudatosan összeállított mozgássorozat.
– Az Iyengar jóga a hatha jóga egyik módszere, az élete végéig gyakorló és aktívan tanító B.K.S. Iyengar jógamester tanítására épül. A módszer rendkívül precíz és tudatos. A változatos szekvenciák fejlesztik az erőnlétet, stabilitást, hajlékonyságot és a koncentrációt.
– Az astanga jóga dinamikus jellegű óra, mely során a légzés és a precíz mozdulatok harmóniája alapozza meg az ászanák sorozatát. A vinyasa jógával szemben az astanga órák gyakorlatsorozatai kötöttek.
– A bodyART egy Yin Yang elméleten alapuló holisztikus edzésforma, mely fő elemeit a jógából és a gyógytornából, illetve a japán Do-in és a Shiatsu masszázs mozdulataiból nyeri. A test egészét erősíti.
A felsorolt irányzatok mellett még mások közül is választhatsz. Hot yoga, gerinctorna, baba-mama jóga, gyerek jóga, csakraharmonizálás… A jóga órákon való részvételhez előzetes gyakorlat nem szükséges, kezdő és gyakorlottabb jógázók is bátran részt vehetnek rajtuk.