Szülinapi gyerekpólóval lesz teljes az ünnep!

Szülinapi póló

Onnantól kezdve, hogy egy baba megszületik, a család naptárjába új piros betűs ünnepnap kerül, hiszen a gyermek születésnapja innentől kezdve az egyik legnagyobb ünnep lesz az évben. Ezen a napon ugyanis ő a legkülönlegesebb a világon, ezt pedig mindenki szeretné vele érzékeltetni, aki csak vele ünnepel. Így nem kérdés, hogy az ajándékok, a finomságok és a dekoráció mellett mindenképpen szükség van egy egyedi szülinapi pólóra is, amely csak az övé és ami által i tud tűnni a többi közül.

Emelni az ünnep fényét

Bár egy születésnap önmagában is nagy esemény, mégis tovább fokozhatod a nagy nap izgalmait akkor, ha ha kicsit felturbózod az eseményeket és a szokásos torta mellé olyan party kellékeket is beszerzel, mint a mintás papírpoharak és tányérok vagy éppen egy egyedi szülinapi póló. A rajtuk szereplő kedves minták, mesés motívumok mindig jó kedvre derítik a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Ráadásul az ünnepelt kitüntetett helyzetben érezheti magát függetlenül attól, hogy családi esemény vagy gyerekzsúr keretei között zajlik az ünneplés.

Mit érdemes tudni a szülinapi gyerekpólókról?

A legtöbb ilyen viselet úgy van kialakítva, hogy minden korosztály számára hordható legyen függetlenül attól, hogy éppen hány éves lesz a gyermek. Hiszen bár a minta minden esetben eltérő, a minőségi ugyanolyan jó marad. A számos különböző méretnek és a sokféle mintának köszönhetően minden gyermek személyiségéhez létezik tökéletesen passzoló variáció. Válogathatsz közöttük a legkedvesebb árnyalatok vagy a hozzá közel álló figurák alapján is.

Szülinapi póló lányoknak

A színes, kifejezetten kislányos minták és árnyalatok minden lánykának jól állnak, ráadásul rendszerint szívesen is hordják őket. Emellett akár egy tüllszoknyás kis ruhát is választhatsz az ünnepelt számára, hiszen ezzel még feltűnőbbé teheted a szülinapost. Persze mindkettő esetében lényeges szempont az, hogy megfelelő anyagból készüljön és kényelmes legyen, így akár reggeltől estig viselheti, ha az időjárás is megengedi.

Szülinapi póló fiúknak

A mozgékony szülinapos fiúk rendszerint szeretnek kitűnni a tömegből ha róluk szól a program, viszont cserébe nem szívesen mondanak le egy kis program közbe iktatott futkározásról vagy labdázásról sem. Így ezek a minőségi szülinapi pólók számukra is tökéletes választást jelentenek. Hiszen a színek és minták hozzájárulnak ahhoz, hogy kitűnhessenek a tömegből, míg a szabad mozgásban sem akadályozza az ünnepeltet.

A programok határa a csillagos ég

Az pedig, hogy milyen dekorral és programokkal készülünk a gyerkőcök szülinapjára, az csak rajtunk múlik. A különböző játékok és vetélkedők a nagyobbak számára élmény, míg a kisebbek örülnek a színes léggömböknek és terítéknek is. Sőt, ha egy eleven gyerkőc anyukája vagy apukája vagy, akkor te tudod a legjobban, hogy éppen milyen korszakát éli. Legyen szó hercegnőkről, autókról vagy dínókról, biztosan nem okozol neki nagyobb örömet, mint ha szervezel egy tematikus zsúrt a számára. Engedd el a fantáziád és álmodj meg egy tökéletes díszítő elemeket és keress a témához tartozó zenét. Biztos lehetsz benne, hogy a te gyermekednek lesz a legemlékezetesebb születésnapja, amelyről majd az egész bölcsi, óvoda vagy iskola beszél.

A tökéletes ajándék

A tökéletes ajándék kiválasztásához számos szempontot érdemes figyelembe venni. Természetesen az évszak és az időjárás nagyon sokat számít, hiszen ha nyárra esik a születésnapja, bátran lehet kültéri játékokban is gondolkozni, viszont a téli időszakban egészen máshogy fest a helyzet. Természetesen emellett számít a gyerkőc érdeklődési köre is. Mindezeknek megfelelően máris remekül leszűkíthető a kör a játékok terén.

Ezeken a napokon bizony a gyerekek kiélvezik, hogy ők lehetnek a középpontban és minden róluk szól. Ha egy különleges pólót viselnek, akkor még inkább kiérződik, hogy ezen a napon ők az ünnepeltek. Minden más pedig csak hab a tortán, amely segítségével még emlékezetesebbé tehető ez a nap.