Adjunk a nyaralónknak is igazán kellemes hangulatot egy Kilim szőnyeggel

kilim

Amikor vásárolunk egy nyaralót, akkor alig várjuk, hogy a nyarakat ott tölthessük és pihenhessünk a sok munka után. De ahhoz, hogy igazán jól tudjuk ott érezni magunkat, érdemes kellemes hangulatot kell kialakítanunk. Ezért keressünk olyan anyagokat, amik melegséget és vidámságot adnak a helyiségeknek, mert ettől is még jobban fogjuk érezni magunkat.

Ám ha valóban szép anyagot keresnénk, akkor a szőttes Kilim tökéletes választás lesz a számunkra. Ugyanis a szőnyeg anyaga és a kinézete is igazán egyedi, amitől úgy érezhetjük magunkat, mintha egy másik országban nyaralnánk éppen.

A Chobi kilim szőnyeg nagyon népszerű, készítését tekintve kézi szövésű szőnyeg.

Főleg a vidám színei miatt. Afganisztánban Maymanah tartományban, nomádok és falusiak kézzel szővik. Anyag: 100% gyapjú
Vastagság: kb. 4-5 mm. Ez a fajta gyapjú kilim sűrűbb és tömörebb, mint a többi kilim. A szövés során különleges technikát használnak, így vékonyabbak, de gyorsabban el is készülnek, mint a hagyományos kézi csomózású perzsa szőnyegek.

100% gyapjúból készült. Négyszeres mosáson esik át készítése után, ezt követően a napon hagyják megszárídni. Különleges eleganciát kölcsönöznek a szobának. Az otthon díszítésére, falakra téve, mint faliszőnyeg és padlóra terítve egyaránt használják. Folyosókba futószőnyeg is található. Az Afgán kilim gondozása nem igényel nagy szakértelmet.

A kisebb foltokat enyhén vizes ronggyal, vagy kereskedelemben kapható szőnyegtisztító habbal tisztíthatjuk. A porszívó is lehet takarítani, a leggyenébb fokozaton, hiszen nem tartja magában a porszemeket. Régi hagyomány – ami tévhit – hogy felakasztjuk a kilimet és ütögetjük, ezzel portalanítjuk. Ez csak rongálja a kézi szövésű kilimet, illetve bármilyen szőnyeget.

A Carpetdepo törekszik a tökéletességre. A szőnyeg készítés minden mozzanatát szakértök ellenőrzik, hogy az Ön által vásárolt szőnyeg strapabíró és gyönyörű legyen.

Különleges hangulatot varázsolna otthonába? Nézzen körül szőnyeg webáruházunkban!