A gazdaságunk csak akkor lesz hatékony, ha haladunk a korral

traktor

Egy gazdaságot hatékonyan vezetni, fejleszteni egész éves feladat, hiszen minden nap munkába kell állnunk, attól függetlenül, hogy milyen az időjárás.

Az állatokat etetni kell, nincs szabadnap!Ezért érdemes olyan gépeket és eszközöket vásárolni, amik hatékonyan segítenek minket nap mint nap. Egy etetőkocsi, biztosan mindenkinek hatalmas segítség lesz, hiszen így sokkal gyorsabban végezhetünk a kötelező feladatokkal.

Egy hatékony etetőkocsi segíteni fog céljaink elése érdekében, hogy minőségi húst és tejet állítsunk elő, amivel nagyban nőni fognak a bevételeink.
A jó takarmányozás a legfontosabb az állatok számára.

A Gravetti Kft. saját tervezésű takarmánykeverő és kiosztó gépe, minden alkalommal tökéletes minőségű takarmányt fog előállítani a számunkra. Az etetőkocsi kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú évekig ki fogja szolgálni gazdaságunkat, még a legzordabb időjárási körülmények között is. Ezért biztosan remek befektetés lesz a számunkra. Az ötletesen kialakított keverési folyamatnak köszönhetően, a takarmány megőrzi a szerkezetének a minőségét, így az etetés során, az első és az utolsó állat is ugyanazt a minőséget és mennyiséget fogja kapni.

Ha megrendelünk egy etetőkicsit, sok lehetőség közül választhatunk, hogy valóban a saját igényeinkre legyen szabva a gép. Választhatunk légféket vagy hidraulikus féket, de az etető ajtók számát és elhelyezkedését is mi határozhatjuk meg, ami hatalmas segítség a mindennapi feladatok során. Azt is megmondhatjuk, hogy az oldalfalak és a tartály milyen anyagból készüljenek, így választhatjuk a hardox anyagot is, ami nagyon tartós és időtálló. Abba is van beleszólásunk, hogy a takarmányozást irányító számítógép vezeték nélküli kapcsolattal működjön.

A gazdaságunk csak akkor lesz működőképes, ha haladunk a korral, és igénybe vesszük a modern technológiát! Egy etetőkocsi a lehető legjobb befektetés lesz a számunkra. Ezért vegyük fel bátran a kapcsolatot a céggel, mert mindenben segítenek nekünk, és minden kérdésünkre válaszolnak, hogy a lehető legjobb berendezést készítsék el a számunkra.