Ne hagyjuk feleslegesen elfolyni a vizet

wc szerelő

Sokszor bele sem gondolunk, hogy mennyi víz tud feleslegesen elfolyni az otthonunkban egy csöpögő csapból, vagy éppen egy eresztő wc tartályból.

Ezért igenis foglalkoznunk kell ezekkel a problémákkal, hogy spóroljunk a számlákon, és minden tökéletesen működjön körülöttünk. Arról nem is beszélve, hogy szivárgás esetén a vízkő csúnyán megtelepedik a mosdókagylóban vagy a wc kagylóban, ami nem mutat valami esztétikusan.

Sokan ezermesternek képzelik magukat, így sokszor egyedül állnak neki a wc tartály megjavításának, hiszen könnyedén beszerezhetőek hozzá a különböző alkatrészek. De arról ne feledkezzünk meg, hogy bár szétszedni könnyű a tartályt, de ha nem jól szereljük össze, akkor sokkal nagyobb bajt is okozhatunk, és még a fürdőszobánkat is eláraszthatjuk. Ezért érdemesebb egyből szakemberekhez fordulni, mert ők szakszerűen fogják elvégezni a javítást.

A wc szerelő éjjel és nappal is elérhető, így bármikor hívhatjuk, ha probléma merülne fel az otthonunkban. Érdemes minél előbb szakembert hívni, mert ha halogatjuk a probléma megoldását, akkor nem csak rengeteg víz fog elfolyni feleslegesen az otthonunkban, de bizony a baj is sokkal nagyobb lehet így idővel.

A szakember a kiérkezést követően felméri a lehetséges problémát, ami általában vagy a leeresztő szelep vagy a töltő szelep.

A tartályok nagyon trükkösen lettek kialakítva, hiszen nagyon fontos, hogy ha valamilyen ok miatt túltölt a tartály, akkor a víz ne kifelé folyjon eláztatva a fürdőszobát, hanem egyenesen a wc kagylóba. Ez pedig bizony elég nagy probléma, hiszen így rendszeres lehet túltöltés, ami azt fogja eredményezni, hogy a víz minden esetben elfolyik a wc csészébe. Az esetek túlnyomó részében, ezt a problémát a vízkő vagy valamilyen beszorult szennyeződés okozza, amit jobb minél előbb helyrehozatni. Persze rövid időre megoldás lehet, ha a tartályban lévő úszót állítjuk alacsonyabbra, de ezzel sem oldódik meg baj, hiszen így sem fogjuk megúszni a töltőszelep kicserélését.

Előfordulhat, hogy nem a túltöltés a gond, hanem éppen az, hogy túl kevés víz jut a tartályba, ebben az esetben, viszont nincs időnk a várakozásra, mert csak a betöltő szelep cseréje az egyetlen út a megfelelő működéshez. De bármi is legyen a probléma a wc tartállyal, minden esetben jobb, ha a kiváló szakemberekre bízzuk a megjavítását, mert így biztosan tökéletes lesz a végeredmény.

A kapcsolat felvétel nagyon egyszerű a céggel, hiszen kereshetjük őket telefonon éjjel vagy nappal, de akár emailben is megkereshetjük őket, ha ezt találjuk egyszerűbb megoldásnak.

A wc szerelők díja kedvező, így nem kell attól tartanunk, hogy hatalmas összegbe kerülne számunkra a javítás. Így nem csak tökéletesen fog minden működni az otthonunkba, de azt is megakadályozzuk, hogy a pénzünk szó szerint kifolyjon a zsebünkből. Ezért hívjuk bátran a szakembereket, mert biztosan elégedettek leszünk a munkájukkal, és nem fogunk bennük csalódni.