Barátságos árú és színvonalas műköröm alapanyagok

műköröm

Mindenképpen a figyelmedbe ajánljuk a MarilyNails márkát, amennyiben te is egy olyan körmös szakember vagy,

aki amellett, hogy megfizethető árú termékeket keres, mindig a lehető legjobb végeredmény elérésére törekszik. Magas minőségű, innovatív műköröm alapanyagokat kínálunk, amikben garantáltan nem fogsz csalódni sem kezdő körmösként, sem tapasztalt profiként.

Termékeink kifejlesztésekor a minél könnyebb szalonmunka is rendkívül fontos szempontnak számít.

A Vision Acryl gel termékcsaládunk három színben érkezik. A körömágyhosszabbításra kiválóan alkalmas, átlátszó és víztiszta Clear, valamint a mélyebb tónusú, meleg árnyalatú Cover Pink és a látványos, élénk White építőzselék. Amennyiben tökéletes eredményre és maximális elégedettségre vágysz, ajánljuk a Vision Acrylgel Fluid segédfolyadék és a Vision ecset használatát is. Az Acryl gel segítségével tölthetsz sablonra, de akár a természetes körömlemezre is, sőt, kiválóan kombinálható porcelánnal és más építőzselékkel egyaránt. Fontos megjegyezni, hogy francia szett építésekor a clear alapréteg használata elengedhetetlen.

Az állaguk sűrű, ennek köszönhetően nem szükséges körmönként köttetni, mivel minden körmön stabilan a helyén marad felvitel után, továbbá formázáskor sem kell sietned, hiszen a gél nem köt meg levegőn, tehát van különleges formák kialakítására is idő. UV lámpa alatt nagyjából három, míg LED fényben alig másfél percre van szüksége a megkötésre.

A tubus kialakításakor is a praktikumra törekedtünk. A kupak amellett, hogy lecsavarható, fel is pattintható, tehát egy kézzel is egyszerű használni. Emellett attól sem kell tartani, hogy az anyag beszárad, és bármennyi is kárba megy belőle.

Magyarországon immár több, mint hatvan partnerrel rendelkezünk, hogy termékeink minél szélesebb réteghez juthassanak el. Amennyiben szeretnél értesülni legújabb akcióinkról és híreinkről, vagy akár inspirációt gyűjtenél munkádhoz, kövess minket a közösségi médiában! Nálunk a kiszállítás gyors, ráadásul ha tizenötezer forint felett rendelsz, még ingyenes is!