Nagy csatosüveg verseny

Verseny az élet, de még a konyhában is, ahol legtöbbször az idővel is harcban állunk. A nyár, majd az ősz folyamán sok lelkes, szorgalmas háziasszony raktározza a finom gyümölcsöket télire, a zordabb, hűvösebb időszakokra. Ehhez azonban elengedhetetlen a jó csatosüveg. Ekkor a rotyogó lekvárt, ketchupot, lecsót, csatnikat több százféle változatban,kompótokat rögtön rakhatjuk a kiváló minőségű csatosüvegekbe. Így biztos, hogy nem romlanak meg idő előtt, s a tárolás, nyitás, zárás is egyszerűbb. Nem kell fóliázgatni az üveget, amikor a hűtőbe tesszük, mert nem fogyott el az egész üveg tartalma, hanem egyszerűen visszacsatoljuk a csatot és garantáltan finom ízű termékünk még eláll pár napig. Kezelése, tárolása nagyon egyszerű. Nem azzal töltöm az időt, hogy a kupakokat próbálgatom, vajon melyik lesz jó.Természetesen nemcsak feldolgozott zöldségeket és gyümölcsöket és leveket lehet ezekben tárolni. Csatosüvegről beszélhetünk a pálinkás és boros üvegek kategóriájában is. Itt is természetesen könnyebb a nyitás, tárolás és a kezelhetőség.