Élet szexhajók nélkül

erotikus munka

A Genfi-tó és a Balaton után Közép-Európa harmadik legnagyobb édesvizű tava a svájci-osztrák-német hármashatáron fekvő Boden-tó, más néven Konstanzi-tó. Festői táj, virágos rétek, gyönyörű környezet épp ideális az extrém erotika kedvelőinek.

Azaz csak volt, mert idén határoztak arról, hogy a swinger partiknak otthont adó szexhajókat betiltják. A tó eddig jelentős szexhajó forgalmat bonyolított, de a jövőben szigorítani fognak azon, hogy milyen rendezvényeknek adhatnak otthont a tavon közlekedő hajók. Idén augusztusban indult az utolsó szex hajó, erre előre eladtak 500 jegyet rá. Tehát az igény fennáll az erotikus szolgáltatásokat is kínáló hajókra, ahol nem ritka az erotikus munka sem:)

Ezután egyébként különböző kritériumoknak kell megfelelniük a rendezvényeknek, és csak akkor fognak engedélyeket kapni. A jövőben nem lesznek engedélyezhetőek a kifejezetten szexuális célú rendezvények, és az úgynevezett flatrate-bulik, amelyek kifejezetten az alkoholfogyasztásra buzdítják közönségüket.

Állítólag a háttérben nem szexuális intolerancia áll, talán abból is látszik ez, hogy a „Torture Ship”, amelyen június végén 600 extravagáns lakk-és bőrruharajongó bulizott, megfelel a kritériumoknak.

Van több helyi politikus, aki kifejezetten erkölcstelennek ítéli meg a swinger és más erotikus hajókat. Nyilván ez az oka a változásnak is. Ehhez persze nem kellene betiltani mások szabadidős tevékenységeit, elég lenne ha elkerülik és nem vesznek részt ezeken a partykon.