Egyedi honlapkészítés induló vállalkozásoknak is!

Egy induló vállalkozásnál sokszor merül fel, hogy egy egyedi honlap elkészítése sokba kerül. Ám az egyedi honlapra érdemes úgy tekinteni, mint egy hosszú távú befektetésre! Amit kínálunk: az egyedi igények felmérése és rögzítése, a honlap részletesebb funkcióinak kiválasztása, a legfontosabb kulcsszavak, menüpontok és alkalmazások meghatározása, s az ezeknek legjobban megfelelő reszponzív, adaptív, vagy kombinált web design elkészítése! Egyedi honlapkészítési konstrukciónk további fontos eleme, hogy a munka minden fázisa átlátható, s nem jár rejtett költségekkel!
Az egyedi honlap készítés fontos lépéseként segítünk a sikeres domain név / URL kiválasztásában is, mely biztosítja, hogy a böngészők a lehető legmagasabb arányban találják meg az Ön cégét, s az általa kínált szolgáltatásokat.
Egyedi honlapja szövegeinek megírásánál s képi megjelenítésénél maximálisan figyelemmel vagyunk a tartalom figyelemfelkeltő és keresőbarát voltára, s arra, hogy az ezzel összhangban lévő design e hatást tovább erősítse. Így látogatói akkor is mindent könnyen megtaláljanak honlapján, ha még csak először járnak rajta!
A véglegesített és jóváhagyott állandó tartalmakat leteszteljük, az esetleges hibákat kijavítjuk, leellenőrizzük, s honlapját feltöltjük az Ön által kiválasztott megfelelő tárhelyre. Az elkészült egyedi honlap eredményes működtetése természetesen további feladatokkal jár. A honlap folyamatos tesztelése, a tartalom frissítése mellett megfelelő gondot fordítunk arra is, hogy keresőoptimalizálással, linképítéssel látogatottsága növekedjen, s egyedi honlapja a találati listák előkelő helyén szerepeljen. Keressen fel bátran bennünket, s dolgozzon velünk!