Biztonságos munkavégzés kosaras emelővel nagy magasságban is

kosaras emelőgép kölcsönzés

A magasban történő munka mindig is körülményesnek és veszélyesnek számított, továbbá a több méteres magasság megbonyolítja még a viszonylag egyszerűbb feladatok elvégzését is.

Nagyobb épületek festésekor vagy felújításakor szóba jöhet az állványozás, ez azonban drága, lassú, anyagigényes és gyakori, hogy vannak olyan részek, amiket nagyon nehéz róla elérni. Kisebb munkák esetén a legtöbbek választása egy létrára esik, aminek szintén megvannak a hátrányai, például nem a legbiztonságosabb, illetve vannak helyek, amiket egyszerűen nem lehet létrával elérni.

Egy kosaras emelőgép ezzel szemben lehetővé teszi a hatékony munkavégzést nagy magasságban is; stabil kosara a lehető legbiztonságosabb munkaterületet garantálja akár több méteres magasságban is. Természetesen a munkavédelmi szabályok betartása és a megfelelő védőfelszerelés használata elengedhetetlen, már csak a gép jellege miatt is.

Bármennyire is hasznos azonban egy ilyen gép, ha valaki nem használja heti rendszerességgel, egy több millió forintos eszköz megvásárlása a világ egyik legnagyobb pazarlása lenne. Ezért az emelőgép kölcsönzés természetesen sokkal észszerűbb megoldásnak számít. A kosaras emelő bérlés Zala megyében az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől elérhető a lehető legjobb feltételekkel, megfizethető árakon. Ezen kívül bármilyen emelési, daruzási és speciális gépmozgatási feladat megoldásával kapcsolatban is bátran kereshet minket.

Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat, azt bármikor jelezheti felénk, azonban a beérkező igényeket érkezési sorrendben teljesítjük, ezért megrendelését nem érdemes az utolsó pillanatra hagynia. Nálunk a gépkezelői engedély hiánya sem jelent akadályt, hiszen az emelőgépeket nem csupán önmagukban lehet bérelni, hanem akár szakképzett kezelőszemélyzettel együtt is.

Kölcsönzés előtt elengedhetetlen a munkaterület alapos felmérése, hiszen enélkül lehetetlen a feladatra leginkább alkalmas gép kiválasztása.

Például ha a talaj süppedős, laza és egyenetlen, az alacsony fajlagos talajnyomás létfontosságú, hogy egyáltalán biztonságosan megközelíthessük a munkaterületet. Ha szűkös, sűrűn beépített területről van szó, a kompakt méret az egyik legfontosabb szempont.

Természetesen a maximális emelőmagasság az egyik leglényegesebb követelmény, azonban mindenképpen érdemes észben tartani, hogy a legnagyobb oldalirányú kinyúlás sohasem éri el az emelőmagasságot, illetve a két maximális érték sem alkalmazható egyszerre.
Ha magasban van a munka, hívjon minket mielőbb!