Epson a nyomtatás know-how-ja

Epson nyomtató

A modern kor és a különféle iparágak jelentős fejlődése lehetővé tette, hogy századunk hajnalára olyan technikai vívmányokat is készítsünk, amelyet Guttenberg tátott szájjal nézne, ha ma köztünk élne.

Az elektrotechnika, a mikroáramkörök és a műanyag anyagfelhasználás és megmunkálások tudománya lehetővé tette számunkra, hogy egy kézitáska méretű eszközzel papírra vessük gondolatainkat, mely papírt olyan tartalommal tölthetünk meg, amit hagyományos íróeszköz helyett egy szintén ipari remekművel (billentyűzettel) hoztunk létre. A nyomtatás eredeti célja mára jelentősen átalakult, leegyszerűsödött.

A polgári felhasználásban kétfajta nyomtatási technikát különböztetünk meg.

Egyfelől az irodai környezetben használatos lézer-nyomtatókat, melyek kiváló nyomatminőség mellett ipari mennyiségben is képesek előállítani a szükséges nyomtatásokat, s nem utolsó sorban általában ezek a gépek testesítik meg a klasszikus értelemben ismert nyomtató-másoló, szkennelő centereket, másfelől az otthoni felhasználás és költséghatékonyság irányzatát képviselő tintasugaras nyomtatókat.

Ezen utóbbiak kedvező ára, kis mérete, kompakt kialakítása ideális ‘otthoni’ irodai segéddé avanzsálja ezeket az eszközöket minden háztartás számára. Nyomtatási minőségük kiváló, színhű nyomtatással, igaz nyomtatási sebességük általában alul marad némileg a lézer nyomtatókhoz képest, viszont kedvező áruk nagy súllyal esik latba, ha éves szinten csak kevésszer kell nyomtatnunk.

Ezen nyomtatókhoz az alkatrészek is ugyanúgy megtalálhatóak a boltok polcain, mint ahogy online üzletekből is rendelhetünk. Előnye, hogy minden nyomtatóhoz adott cikkszám alapján kapható a tintapatron, így nem vetődünk árnyékra, mikor ezen cikkszám alapján rendeljük meg kellékünket. Például egy otthoni hagyományos HP, Xerox, vagy egyéb nyomtatókhoz szintén találunk számos eredeti és utángyártott kelléket. Ha fellapozzuk találomra az onlinetoner.hu weboldalt, megtaláljuk az Epson tintapatron árakat nyomtatónkhoz.

Fekete, vagy színes patronjaink itt kilistázva, esztétikus kivitelben láthatóak, dekoratív tálalásban. Otthonunk kényelméből pár kattintással megkaphatjuk festékpatronunkat, még mielőtt kifogyna a nyomtatónkból. Így megelőzhetjük azon kellemetlen helyzeteket, mikor sürgősen kéne nyomtatnunk, de nem tudunk, mert épp kiürült a festékpatron.

Látogassa meg a bármelyik toner rendelő weboldalt és raktározza el cikkszám alapján festékpatronját még ma!