Windex – Mi komolyan vesszük a minőséget

windex klíma

Legyen szó az élet bármelyik területéről is, egyre fontosabb, hogy eszközeink energiatakarékosak és környezetbarátak legyenek.

Emiatt a hőszivattyús megoldások mindinkább népszerűek a fűtés- és hűtéstechnikában is, óriási előnyük ugyanis, hogy működésükhöz nagymértékben használnak fel környezeti hőt, így kevés elektromos áramra van szükségük.

Cégünk, az Ódor Klíma neve mindig is egyet jelentett a minőséggel és a folyamatos fejlődéssel, aminek köszönhetően az élen járunk a hőszivattyús megoldások terén is.

Ennek érdekében szoros szövetségre léptünk a világpiacon is aktív Windex Grouppal, aminek értelmében már nem csak Windex klíma, hanem egész Magyarországon egyedüliként számos, különböző típusú Windex hőszivattyú, folyadékhűtő, hőleadó és fan-coil is kínálatunk részét képezi.

Rendkívül leegyszerűsítve a hőszivattyú tulajdonképpen nem más, mint egy olyan hűtőgép, amelynél nem a hideg oldalon elvont, hanem a meleg oldalon leadott hő kerül hasznosításra. Üzemeltetésük mellett karbantartásuk sem számít drágának, továbbá óriási előnyük például a gázzal történő fűtéssel szemben, hogy nincs szükség gázkéményre, gáztervre, gázkazánra és gázbekötésre sem, emellett a szénmonoxid szivárgásától vagy gázrobbanástól sem kell tartani.

Mindezek miatt a hőszivattyú kézenfekvő választást jelent, ha épp építkezünk. Fontos észben tartani azonban, hogy hőszivattyút szerelni nem csupán újépítésű ingatlanba éri meg, hanem régi épületekbe is, ahol a fűtési rendszer elavult, esetleg költséges javításra szorul, és már olcsóbb az egészet lecserélni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk árajánlatot! Amint lehetséges, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, és az időpont egyeztetése után helyszíni felmérést tartunk. Ez azért szükséges, mert minden épület és minden fűtési rendszer más, tehát konkrét árat csak ezt követően tudunk mondani. A helyszíni felmérés ingyenes, és természetesen semmilyen kötelezettséggel sem jár. Kérdéseivel forduljon bizalommal szakértő munkatársainkhoz, akik mindenben segítségére lesznek.